a a a

Driftsmeldinger

Vis meny

Driftsmeldinger

Returpunktet ved Jernia i Kolbotn sentrum er midlertidig fjernet.

Vi jobber med å få på plass en ny løsning for returpunkt i Kolbotn sentrum. 

Trenger du påfyll av startpakker ved hyttecontaineren?

Vi ser at mange hytteeiere har hentet startpakken sin fra beholdere ved siden av restavfallscontaineren. Det er flott at så mange er i gang med kildesortering av matavfall i grønne poser. Begynner dere å gå tom for startpakker på deres hyttefelt? Ring kundeservice på telefon 90 80 40 10, så skal vi sørge for påfyll.

Sommeråpent på gjenvinningsstasjonene

Våre gjenvinningsstasjoner opprettholder gode åpningstider igjennom sommeren:
Man-tors 08.00 - 20.00, fre 08.00 - 1500 og lør 09.00 - 15.00.

Husk å beskjær busker og trær

For at våre renovatører skal få tømt din avfallsbeholder er det viktig at nærliggende busker og trær er beskjært og ikke skaper hindringer for bilene.

Endring av tømmedager i mai

På grunn av mange helligdager i mai, vil det bli noen endringer i tømmedag for restavfall og papir. 

For å ramme så få kunder som mulig, vil vi dele helligdager uten renovasjonskjøring i to, og ta halvparten dagen før og halvparten dagen etter helligdagen.

Klikk her for mer informasjon.

Langåpent på gjenvinninstasjonene førstkommende fredag og lørdag

Våroppryddingen er i gang, og vi har stor pågang på våre gjenvinningsstasjoner. Førstkommende fredag og lørdag har vi derfor langåpent. Fredag 11.mai er åpningtidene 08.00-18.00, og lørdag 12. mai er åpningstidene 09.00-18.00. 

Fortsatt mulig å levere avfall fra strandrydding gratis

Våre gjenvinningsstasjoner tar fortsatt imot avfall fra strandryddeaksjoner gratis. Alle som har ryddet strender og vassdrag kan levere avfall gratis til gjenvinningsstasjonen. Opplys om at det er avfall fra strandrydding i mottaket. 

Lørdagsåpent i sommerhalvåret

Lørdag 7. april starter vi med lørdagsåpne gjenvinningsstasjoner. Hver lørdag fra kl 09.00-15.00 igjennom hele sommerhalvåret.

Forsinkelse i renovasjonstjenesten

Dessverre har vi områder med forsinkelser i tømming av restavfall og papir. Dette gjelder særlig områder i Oppegård og på Nesodden. Vi vil ta lørdagen til hjelp, og skal være à jour i løpet av helgen. Beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Temadag på gjenvinningsstasjonene

Temadag på gjenvinningsstasjonene lørdag 28. april. Vi serverer kaffe og boller til besøkende. Har du spørsmål matavfall og renovasjonstjenesten så slå av en prat med våre ansatte.